Oversikt over tjenester

 

Bevissthetstrening

Bevissthetstrening handler om bevisstgjøring og her har du fokuset rettet på deg selv, hvordan du har det i deg selv, hva du er i kontakt med, og hvordan det oppleves i deg. Masterklassen i Bevissthetstrening gir deg tilgang på egen kursportal og ukentlig individuell coaching, og skaper deg derfor de beste forutsetningen for å realisere potensialene dine, og oppnå de målene du setter deg. 

Les mer og meld deg på her

Intuitiv coaching

Intuitiv coaching er til for å hjelpe deg til å se hvilke valg du står overfor og være trygg på de beslutningene du tar. Du lærer deg hvordan du kan komme i kontakt med det som egentlig skjer i deg selv, og i livet ditt. Du vil bli bedre på å lytte innover og lære å observere deg selv, kunne kjenne etter hva som er best for deg, og hvordan du kan ta tak i det du trenger i din unike utfoldelse.

Les mer og bestill time her

Kinesiologi

Kinesiologi er en metode hvor vi lytter til kroppen og bevisstheten din ved hjelp av muskelrespons. Ved hjelp av muskeltesting kartlegger vi energi, oksygen og informasjonstilførselen i de forskjellige delene av kroppen din. Vi kartlegger og forløser stress og stagnasjon, slik at sirkulasjon og dynamikk gjenopprettes. Vi inkluderer tanker, følelser, opplevelser og handlinger.

Les mer og bestill time her

Space clearing

Space clearing er en effektivt metode for å få renset ut gammel stagnert energi. Når du tenker, føler og handler avgir du energi. Denne energien blir ofte liggende igjen i rommet du befinner deg i, og lagres her helt til den blir frigjort og renset opp i. Det er noen enkle grep du kan gjøre for å forebygge selv, men du kan ikke støvsuge og vaske bort stagnert energi!

Les mer og bestill her!

Numerologi

Jeg tilbyr både Gratis kurs i Numerologi hvor du lærer om oppsett og grunnleggende numerologi. På Kurs i tallene fra 0-9 får du grundig innføring i og tallenes egenskaper og betydning. Du kan du kan bestille ditt eget livstall, årets tall, bedriftens tall, og andre interessante tall via denne linken. Bestilling av oppsett og årets tall inkluderer en halv times introduksjon til tallet ditt.

Les mer, last ned og meld deg på her!