Få tilgang til en stor base med enkle indre øvelser du lett kan bruke for å roe deg ned og sentrere deg, dempe uro og angst, skape mer energi og overskudd,  styrke fokus og konsentrasjon, rense og styrke deg.

 

Få 5 dagers testperiode nå!

Norges største og eneste bibliotek med et mangfold av tekst og lydfiler for indre øvelser!

 

Indre øvelser er forskjellige øvelser du utfører på det indre ved hjelp av indre scenarioer og sansene dine. Indre øvelser der du aktivt bruker sansene dine, kan være så kraftfulle at hjernen din oppfatter det du visualiserer som noe som faktisk skjer.

Når hjernen din oppfatter en endring i tilstanden din, responderer den med å sende signaler ut til nervesystemet og hormonsystemet ditt. Da begynner hormonsystemet ditt å produsere hormoner basert på det som hjernen har oppfattet som situasjonen nå. 

Det vil si at både hjernen din og kroppen din begynner å fungere ut fra at det du har forestilt deg. Det betyr at du også begynner å vibrere denne tilstanden, denne virkeligheten om du vil. Noe som i sin tur bidrar til at du lettere faktisk kan manifestere den mer permanent i livet ditt.

For når du i øvelsene dine frembringer en gitt tilstand, så er det ikke noe du skaper, det er en tilstand du allerede har i deg. Det du gjør med øvelser er derfor å bringe den tilstanden mer frem, forsterke den og skape strukturer som gjør at den kan bli en mer permanent tilstand i deg, eller hvert fall lettere tilgjengelig når du trenger den.

Indre øvelser er derfor kraftige verktøy dersom du lærer deg å bruke dem effektivt.

Få med deg denne korte introduksjonen til hvordan øvelser fungerer.

 

Sanselighet

En del av den intuitive visualiseringen handler om sanselighet, og det å aktivt bruke sansene dine. Det er først når du bruker en kombinasjon av hjernen, sansene og hjertet, at du virkelig kan skape aktivt i livet ditt. Derfor får du også tilgang på litt ekstra materiale på sanser og sanselighet.

Kreativitet

Her blir du også stimulert til å både bruke, og å utvikle, kreativiteten din. Det funker uansett om du anerkjenner din egen kreativitet eller ikke. Ved å benytte deg av det mangfoldet av forskjellige øvelser for forskjellige situasjoner, som du får tilgang på her, vil du etterhvert kunne skape dine egne øvelser når du måtte trenge det i hverdagen din.

Få 5 dagers gratis tilgang her!

Få med deg denne korte introduksjonen til hvorfor øvelser fungerer.

 

Litt om hva du får tilgang på gjennom et abonnement hos Øvelsesbiblioteket

 

Du får tilgang til et mangfold av øvelser for forskjellige formål. Her finner du øvelser for alle typer tilstander, øvelser for rens og balansering av deg selv, øvelser for å trene opp hjernen din og bevisstheten din, øvelser for å skape flyt og heve fokuset ditt, skjerpe konsentrasjonen din, tilstedeværelsen din og oppmerksomheten din. Du lærer å lytte og ha tillit til deg selv og din egen indre stemme.

Alle øvelsene er tilgjengelige både med tekst og lydfil. Du an spille av øvelsene så mange ganger du ønsker og hoppe frem og tilbake i arkivet som det passer deg. Øvelsene er samlet under temaer slik at det er lett for deg å finne frem til de øvelsene som passer deg til enhver tid.

Du får tilgang på nyttig materiale for aktuelle emner. Her kan du lese deg opp og lære noe nytt. Disse tekstfilene tilsvarer flere dagers kurs i seg selv. Og mye av dette materialet underviser jeg i. Som abonnent for du tilgang til alt for kr 129 i måneden.

Du får tilgang på felles gruppe for abonnenter. Her kan du stille spørsmål, dele erfaringer, diskutere med andre deltagere og bli med på sporadiske live sendinger og Q&Asendinger.

Du får tilgang til gratis kurs i Intuitiv visualisering. Et nyttig kurs som hvor du blir trent i å bruke sansene dine, se hendelsesforløp på ditt indre, lytte og observere, samt trent opp intuisjonen din. Dette kurset anbefales på det sterkeste!

Du får mulighet til å sende inn ønsker på øvelser du trenger for spesifikke situasjoner eller problemstilinger. Jeg kan lage tilpassede øvelser og legge ut i biblioteket.

Du får tilgang på nye øvelser som jevnlig blir lagt ut i biblioteket. Jeg vil minimum legge ut en ny øvelser hver måned.

Du får gratis tilgang i 5 dager, slik at du kan få muligheten til å sondere litt og teste ut. Det er lett å navigere og du kan hoppe frem og tilbake slik du ønsker selv. Gi deg selv mulighet til å sjekke ut type øvelser som er tilgjengelige. Det er så mange typer øvelser, til så mange forskjellige formål, at det ikke engang er vits å begynne å lage en liste 👀

Få med deg denne korte introduksjonen til hva du kan bruke øvelser til.

 

Hva du får med månedlig abonnement:

For kr 129/mnd

får du tilgang på følgende:

  • Tilgang på et mangfold av lydfiler med aktuelle øvelser
  • Tilgang på teksten til alle øvelsene
  • Tilgang på tilleggstekst til øvelsene
  • Tilgang på alle nye øvelser som legges ut
  • Mulighet for å komme med forslag til aktuelle øvelser du opplever mangler i biblioteket 
  • Tilgang å tekstmateriale for aktuelle emner
  • Tilgang på gratis kurs i Intuitiv visualisering
  • Tilgang på lukket Facebook gruppe for abonnenter
  • Tilgang på live sendinger og live Q&A sendinger
Få 5 dagers gratis tilgang nå!

Litt om meg

Jeg heter Line Vitt og jeg har jobbet som terapeut og coach siden 1998. Jeg har drevet flere større klinikker i Oslo, og har tidligere etablert og drevet egen skole for terapeutisk utdannelse. Ved siden av å utdanne terapeuter har jeg arrangert kurs og undervist i aktuelle temaer, som helse, etikk, energetisk hygiene, bevissthet, anatomi og personlig vekst. I den forbindelse har jeg også arrangert en del større seminarer og retreater.

Jeg elsker å være kreativ og finne løsninger, utvikle og utforske. Øvelser er derfor blitt et viktig verktøy for å aktivt skape i mitt eget liv. I alle arenaene jeg har jobbet i, og fortsatt jobber i, er øvelser ett av de mest effektive og hyppigst brukte verktøyene jeg bruker, og definitivt deler mest.  

Personlig bruker jeg øvelser daglig, og opptil flere ganger om dagen. Det å bruke øvelser flere ganger, og jeg skaper stadig nye for nye situasjoner. Øvelser har for meg blitt like integrert som det å pusse tennene morgen og kveld. 

Er du på søken etter et effektivt verktøy du lett kan bruke i hverdagen, så er dette et fantastisk alternativ! Bli med og la deg inspirere til å skape en mer kreativt hverdag for deg selv du også. Håper vi ses 🫶🏻