Bli med i Øvelsesbiblioteket du også!

 

Video Poster Image
Få 5 dagers gratis tilgang her!

Norges største og eneste bibliotek med med et mangfold av lydfiler for indre øvelser 

 

Få tilgang til et mangfold av øvelser for forskjellige formål. Her finner du øvelser for alle typer tilstander, øvelser for rens og balansering av deg selv, øvelser for å trene opp hjernen din og bevisstheten din, øvelser for å skape flyt og heve fokuset ditt, skjerpe konsentrasjonen din, tilstedeværelsen din og oppmerksomheten din. Du lærer å lytte og ha tillit til deg selv og din egen indre stemme.

Alle øvelsene er tilgjengelige både med tekst og lydfil. Du an spille av øvelsene så mange ganger du ønsker og hoppe frem og tilbake i arkivet som det passer deg. Øvelsene er samlet under temaer slik at det er lett for deg å finne frem til de øvelsene som passer deg til enhver tid.

Du får tilgang på nyttig materiale for aktuelle emner. Her kan du lese deg opp og lære noe nytt. Disse tekstfilene tilsvarer flere dagers kurs i seg selv. Og mye av dette materialet underviser jeg i. Som abonnent for du tilgang til alt for kr 180 i måneden.

Du får tilgang til gratis kurs i Intuitiv visualisering. Et nyttig kurs som hvor du blir trent i å bruke sansene dine, se hendelsesforløp på ditt indre, lytte og observere, samt trent opp intuisjonen din. Dette kurset anbefales på det sterkeste!

Månedlig abonnement

Kr 129/mnd

  • Tilgang på et mangfold av lydfiler med aktuelle øvelser
  • Tilgang på teksten til alle øvelsene
  • Tilgang på tilleggstekst til øvelsene
  • Tilgang på alle nye øvelser som legges ut
  • Mulighet for å komme med forslag til aktuelle øvelser du opplever mangler i biblioteket 
  • Tilgang å tekstmateriale for aktuelle emner
  • Tilgang på gratis kurs i Intuitiv visualisering
  • Tilgang på lukket Facebook gruppe for abonnenter
Få 5 dagers gratis tilgang her!

Litt om indre øvelser, hvordan de fungerer og hva du kan bruke de til

 

Indre øvelser er forskjellige øvelser du utfører på det indre ved hjelp av indre scenarioer og sansene dine. Indre øvelser der du aktivt bruker sansene dine, kan være så kraftfulle at hjernen din oppfatter det du visualiserer som noe som faktisk skjer.

Når hjernen din oppfatter en endring i tilstanden din, responderer den med å sende signaler ut til nervesystemet og hormonsystemet ditt. Da begynner hormonsystemet ditt å produsere hormoner basert på det som hjernen har oppfattet som situasjonen nå. 

Det vil si at både hjernen din og kroppen din begynner å fungere ut fra at det du har forestilt deg. Det betyr at du også begynner å vibrere denne tilstanden, denne virkeligheten om du vil. Noe som i sin tur bidrar til at du lettere faktisk kan manifestere den mer permanent i livet ditt.

For når du i øvelsene dine frembringer en gitt tilstand, så er det ikke noe du skaper, det er en tilstand u allerede har i deg. Det du gjør med øvelser er derfor å bringe den tilstanden mer frem, forsterke den og skape strukturer som gjør at den kan bli en mer permanent tilstand i deg, eller hvert fall lettere tilgjengelig når du trenger den.

Indre øvelser er derfor kraftige verktøy dersom du lærer deg å bruke dem effektivt.

Få 5 dagers gratis tilgang i dag!