Jeg startet som klesdesigner og endte opp som bevissthetstrener og jobbe med andres livsprosesser. 

 

 

 

Min bakgrunn og personlige utfoldelse


Som barn skjønte jeg tidlig at jeg oppfattet min verden annerledes enn andre. Jeg oppdaget tidlig at jeg så, og opplevde, ting i som andre ikke kunne relatere til. 

Jeg har alltid vært nysgjerrig på alt som har med kropp og bevissthet å gjøre, på livet og alt som har å gjøre med det å være et menneske. Som barn visste jeg hva jeg skulle bli som femåring, og har faktisk gått den veien jeg så for meg på den tiden. Som barn var jeg også svært opptatt av døden, og ser nå i ettertid at det var en måte for meg å tilnærme meg livet.

Jeg ser på det ytre livet mitt som en refleksjon av det som skjer i mitt indre, og jeg har alltid hatt en overbevisning at jeg kan skape det jeg ønsker i livet. Jeg har også alltid hatt en overbevisning om at jeg er sjel og har kropp, og at jeg selv og livet egentlig bare er en forlengelse av noe helt annet.  

Jeg har også etterhvert erkjent at livet handler mer om væren, og mindre om gjøren. Jeg tror ikke lenger at jeg skal noe sted heller, men at jeg allerede er der jeg skal være, at jeg har alt i meg i utgangspunktet, og at det handler mer om å utfolde det som allerede er i meg. Og når jeg nå snakker om meg, henviser jeg egentlig til hele min eksistens, mitt indre og ytre, og alle nivåer av min eksistens.

Når perspektivet mitt er at jeg er sjel og har kropp, så endrer det perspektivet på så uendelig mye. Når jeg, slik jeg ser meg selv viser seg å være sluttproduktet, så blir utgangspunktet så uendelig større og mulighetene så uendelig mangfoldige.

Min praksis og profesjonelle utfoldelse


Jeg startet som designer og endte som bevissthetstrener!

Jeg utdannet meg til designer og modellør hos ESMOD Paris  og spesialiserte meg på å designe dameundertøy. Under studiet var jeg så heldig å få anledning til å jobbe med noen av de største designene innen haute couture, og blant annet mine daværende storfavoritter som Jean-Paul Gaultier og Thierry Mugler.

Jeg prøvde meg med praksis i Paris etter studiet, men ble raskt head huntet hjem til ESMOD Oslo, og begynte å underviste i design. Etter tre år med undervisning fikk jeg behov for å gjøre noe annet, og etablerte mitt første selskap, med hovedfokus på søm av brudekjoler og selskapskjoler.

Etter et par år med design og søm av brudekjoler, selskapskjoler og teaterkostymer, omskolerte jeg meg til kinesiolog i 1998.

I 2002 begynte jeg som kursinstruktør, og har siden arrangert og undervist mange kurs i temaer som; helse, bevissthet, anatomi og personlig vekst. Jeg har undervist i diverse terapeutiske verktøy som; blomsteressenser, krystaller, eteriske oljer og affirmasjoner. Jeg har startet og driftet egen skole for en treårig terapeutisk utdannelse, og arrangert større seminarer og retreater.

Jeg har etablert og driftet større klinikker flere steder sentralt i Oslo. I dag jobber jeg på hjemmekontor og har valgt å bare ha ansvar for meg selv, og trives absolutt best med det her jeg er i dag 🫶🏻

Oversikt over kurs
Oversikt over tjenester