Oversikt over kurs og andre undervisningstilbud

 

Bevissthetstrening

Dette er et online kurs du lærer om menneskelig bevissthet, mønster og mekanismer. Her får du tilgang på mye spennende materiale, som du får mulighet til å gå i dybden av gjennom erfaring i hverdagen din. Her setter vi teori ut i praksis, gjennom at du jobber deg gjennom et aktuelt personlig tema, eller prosjekt, under hele kurset. 

Les mer her!

Hjernen i praksis

Dette er et online kurs om den energetiske forståelsen av hjernens enkelte deler. Dette kurset er først og fremst rettet mot utøvere som inkluderer hjernen i praksisen sin, som for eksempel en del kinesiologer. Kurset er også interessant for den som er spesielt interessert i hjernen, eller kroppen i sin helhet. 

Les mer og meld deg på her

Øvelsesbiblioteket

Velkommen til Norges, og kanskje verdens, første og største øvelsesbibliotek! Her finner du en base med mange forskjellige øvelser i form av tekst og lydfiler. Her finner du øvelser for forskjellige tematikker og prosesser, tilstander og målsettinger for indre arbeide. I tillegg får du tilgang til en del materiale om aktuelle og spennende emner. Alt dette får du tilgang til ved å melde deg inn og bli abonnent. Det er ingen bindingstid, og du får en 5-dagers gratis testperiode.

Få mer informasjon og bli med her

Få mer energi gjennom arbeidsdagen!

Dette er et kurs som er nyttig for alle som jobber tett på andre menneskers livsprosesser, som terapeuter og andre utøvere, helsepersonell, lærere m.m. Her lærer du å ivareta deg selv og dine egne ressurser i arbeide med andre mennesker. Et kurs du får både profesjonell og personlig nytteverdi av.

Les mer og meld deg på her

Organer i praksis

Dette er et online kurs om den energetiske forståelsen av organene. Dette kurset er først og fremst rettet mot utøvere som inkluderer organene i praksisen sin, som for eksempel en kinesiologer, akupunktører, soneterapeuten m.m. Du vil også få eksempler på hvordan du kan se på sykdom fra et energetisk perspekter. Kurset er også interessant for den som er spesielt interessert i organer, eller kroppen i sin helhet. 

Les mer og meld deg på her

Gratis kurs i Intuitiv visualisering!

Alle prosjektene dine starter med et bilde i tankene dine. Nyere forskning viser at hjertet har 5000 ganger så sterk skaperkraft enn hjernen. Derfor er kombinasjonen av mentale scener, sanselighet og hjerte, et utrolig kraftfullt verktøy for å manifestere i livet ditt. Bli med på gratis kurs, og fordyp deg i et verdifullt verktøy som du bruker allerede, bevisst, eller ubevisst.

Les mer og få tilgang her

Kurs i speiling og assosiasjon

Dette er et online kurs om speiling og hvordan du kan bruke speiling aktivt i hverdagen. Ikke bare er det vanskelig å forstå at det du opplever er en speiling, men det kan være minst like vanskelig å forstå hva speilingen har med deg selv å gjøre, hvordan du skal tolke den og hva den så skal tilføre av konstruktiv informasjon. Speiling er et begrep som blir brukt i mange settinger, og her vil du lære hvordan det fungerer for deg, med deg, i livet ditt.

Les mer og meld deg på her

Kurs i tall og numerologi

Her kan du lære om tallene Ira 0-9. Du får også tips om hvordan du kan bruke tall som aktive verktøy i hverdagen din. I numerologi forholder vi oss til tallenes energetiske egenskaper. Tall representerer energi og vibrasjon, akkurat som bokstaver. Tall er klare og tydelige referanser, og forandrer seg ikke ut fra hvem som ser på dem, hvilket språk du snakker, eller hvilke tegn du bruker. Tall representerer stabile enheter, som vi bruker i alle aspekter av livet.

Les mer og meld deg på her