Gratis introkurs til Bevissthetstrening!


Er du opptatt av indre frihet, og det å kunne frigjøre deg fra det som begrenser deg i din personlige utfoldelse? Lurer du på hva som ligger bakenfor og legger føringer for hvordan ting blir som det blir? Bli med å ta et dykk bak kulissene og la deg imponere!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLI MED DU OGSÅ!

 

Livskvalitet er skrittet videre for aktivering av lyskroppen din


Livskvalitet handler om å være tilfreds med det som er, og likevel ha nysgjerrighet nok til å fortsette å utforske seg selv og livet videre.

Aktivering av lyskroppen er ikke noe du kan velge å gjøre, det er noe som skjer som følge av hvordan du bruker deg selv og livet ditt. Det handler ikke om å forstå, men det handler om å utforske gjennom å tillate deg selv og livet å utfolde seg. Gjennom å observere flere aspekter av utfoldelsen kan du begynne å observere og erfare hvordan tingene henger sammen selv.

 • Er du nysgjerrig på deg selv som menneske?
 • Er du nysgjerrig på din egen kropp og bevissthet?
 • Er du nysgjerrig på livet?
 • Er du klar for å utforske det som ligger bak kulissene?


Svarer du ja på ett eller fler av disse spørsmålene er dette kurset absolutt aktuelt for deg. Du kan bli med helt gratis, lære det mest grunnleggende om det å være menneske, bevisstheten din og livet generelt. 

Lær deg å løfte fokuset ditt og heve bevisstheten din


Spe på med flere verktøy du kan bruke for å utforske nye aspekter av deg selv og livet ditt. Verktøy er hjelpemidler som du kan bruke aktivt for å effektivt avdekke potensialer, og realisere mer av det som ligger latent i deg.

Få utvidet perspektivene dine, bevisstgjort holdningene, tankene, følelsene og handlingene dine. Du kan også bruke verktøyene til å skape nye tilstander i deg selv.

Lær deg strategier som hjelper deg videre når det stopper opp


Lær deg forskjellige måter du kan tilnærme deg aktuelle situasjoner du møter i hverdagen din. Få oppdatert arbeidsmåten din og hvordan du forholder deg til deg selv og det som treffer deg.

I stedet for å bruke innlærte prosedyrer og følge bestemte maler, kan du lære deg å frigjøre deg fra de mønstrene du allerede har, og lære deg å lytte, observere og kjenne etter i stedet. 

Lær deg hvordan du kan håndtere det du møter, både i deg selv og andre


Lær deg øvelser du kan bruke til å styrke din tilstedeværelse her og nå, din sensitivitet og intuisjon, din sanselighet og indre kommunikasjon. Indre øvelser skjerper evnen til å holde deg fokusert og sentrert, våken og energisk.

Den måten du lærer å gjennomføre øvelser på her, vil gi deg trening somø er opp kapasiteten din, aktivere og utvide bevisstheten din, og stimulere livskvaliteten din. 

Noe av hva du kan forvente deg:

 • Aha-opplevelser av deg selv og omgivelsene dine
 • Bevisstgjøring av ressurser du ikke visste du har
 • Frigjøring av egen energi og kapasitet
 • Utvide kontakten med din indre kjerne og unikhet
 • Nye og spennende perspektiver og vinklinger 
 • Introduksjon til temaer du ikke har kjennskap til fra før
 • Spennende utforskning av deg selv og livet ditt
 • Frigjøring av gammel bagasje, uten å måtte grave i fortiden din
 • Utvidelse av verktøykassen din, som du enkelt kan praktisere i hverdagen
 • Skreddersydde øvelser som gir deg effektive resultater
JA TAKK, JEG BLIR MED!

Litt om meg


Jeg er lidenskapelig opptatt av kropp og bevissthet som verktøy for bevisstgjøring rundt meg selv og livet mitt. Jeg har alltid vært opptatt av eksistensielle spørsmål, og har etterhvert lært meg å verdsette de små mikroperspektivene på lik linje som de store makroperspektivene når det gjelder livet og livets utfoldelse.

Jeg er opptatt av energi og vibrasjon, bevissthet og manifestasjon, og jeg begynte allerede som barn å søke mot min spirituelle frihet. Det er essensen av min individuelle utfoldelse jeg bruker til å inspirere andre i deres unike livsutfoldelse. Håper vi ses 🧡