Bli din egen kroppshvisker!

Lær om kroppsbevisstheten din, kroppens energetiske funksjoner og egenskaper. Kroppen er en forlengelse av bevisstheten din, og har en sterk medvirkning i alt det som utfolder seg i deg og utenfor deg.

 

  

Bli med og boltre deg i kropp, kommunikasjon og manifestasjon!


Oppstart mandag 21. oktober 2024.


Kroppen er spennende, og rommer mange kvaliteter de fleste av oss kanskje aldri får kunnskap om. Denne robuste og motstandsdyktige konstruksjonen er både utholdende og selvreparerende. I tillegg til alt dette, gjenspeiler den også tydelig dine egne mentale og emosjonelle tilstander.

Har du noen gang reflektert over hvor fantastisk og genuin kroppen din er?

Du er riktignok bundet av den, har den med deg overalt og du er bundet til den, enten du sover eller er våken. Det er også transportmiddelet ditt, du skaper, lever og uttrykker deg gjennom den. Du kan samhandle med verden og andre individer gjennom den. Ingen andre individer har en kropp som er så kompleks, kan brukes til så mye forskjellig, og er utforsket i så stor grad som denne.

Skulle du ønske du kunne forstå mer av årsaken bak skader, symptomer og sykdom på og i kroppen din?

Hver kroppsdel representerer egne egenskaper og funksjoner. Når du kjenner til disse kan du også forstå mer av det som er årsaken. Da kan du også lettere gjøre noe med det selv. Hva er vel ikke bedre enn å kunne bruke kroppen aktivt til å utvide din kunnskap om deg selv, mønstrene dine og holdningen din.

Ønsker du å forstå mer av det som foregår i ditt indre, bevisst og ubevisst?

De forskjellige kroppsdelene kan gi deg informasjon om hva som beveger seg i ditt indre. Det vil også kunne bevisstgjøre deg rundt dine tanker, følelser og handlinger. Du kan også bli bevisstgjort på manglende handlinger.

Hvorfor ikke bruke alle de ressursene du allerede har tilgjengelig gjennom kroppen din?

For å få til det du ønsker trenger du kanskje å endre litt på noen tanker, følelser eller holdninger. Du kan bruke kroppen din mer aktivt til å få bevisstgjort hva du selv kan gjøre annerledes. Mønstrene og forestillingene dine vil tydeliggjøres gjennom manifestasjoner i de forskjellige kroppsdelene, på den måten får du en glimrende mulighet til å utvide perspektivene dine.
 

Noe av det du kan få bevisstgjort gjennom kroppen din: 

 • Holdningene dine overfor deg selv og livet ditt
 • Holdningene dine overfor andre
 • Handlingene dine og hva du egentlig gjør
 • Intensjonen din og hvor du gjør ting ut ifra i deg selv
 • Indre stress og konflikter
 • Områder du trenger å jobbe med i deg selv
 • Underliggende mønster, vaner og programmeringer
 • Hva du er redd for og hvorfor 

 

Mer av det du aktivt kan bruke kroppen din til: 

 • Skjerpe fokuset og konsentrasjonen din
 • Styrke selvfølelsen og selvtilliten din
 • Styrke tilstedeværelsen og oppmerksomheten din
 • Skape mer effektivt og kreativt
 • Forstå mer av dine indre og ytre prosesser
 • Uttrykke deg tydeligere
 • Være mer mottagelig fra omgivelsene dine
 • Forstå frykt og reaksjoner du har i møte med  omgivelsene din

Kroppen er siste instans


Det som viser seg i kroppen din er et resultat av gjentagende tankevirksomhet, følelser og handlinger. Når noe er synliggjort i kroppen din, betyr det at det er noe du har oversett eller neglisjert over lengre tid. Når det så setter seg fysisk, blir det så ubehagelig at du begynner å gi det oppmerksomhet. 

Lær deg hvordan du selv kan løse opp i en del blokkeringer, forløse stress og skape nye og mer gunstige tilstander i deg selv, og derav også i kroppen din. Bli din egen kroppshvisker!

Dersom du vet litt mer om hva de kroppen representerer, kan du begynne å bevisstgjøre mer av det du faktisk gjør, og ikke gjør, i hverdagen din. Da kan du begynne å fokusere litt annerledes, gjøre smartere valg og gjøre sunnere bevegelser. 

Kroppen din, og bevisstheten din, formidler kontinuerlig de forskjellige tilstandene dine, og dersom du lærer deg å lytte og observere, og fange opp de virkelige bevegelsene, kan du også lære deg å ta ballen før den treffer, for å si det slik. Det betyr at du kan lære deg å registrere at, noe ikke er på sitt beste, gjøre noen små endringer i fokuset og holdningen din, og gjenopprette flyten før det skjer noe. 

Meld deg på her

Ta en titt på denne lille introduksjonsvideoen her 👉🏻

 

Observasjon

Her lærer du å bruke observasjon som aktivt verktøy for å aktivt kunne få med deg mer av all den informasjonen, som til enhver tid er tilgjengelig i og rundt deg. Som observatør kan du lære deg å gå forbi de mentale og emosjonelle begrensningene, og nå inn til det som ligger bakenfor.

Kommunikasjon

Du lærer hvordan du kan bruke den informasjonen, som du til enhver tid omgis av, til å forstå mer av det som foregår i deg, og rundt deg til enhver tid. Det er ditt indre som manifesteres i ditt ytre, og ved å lytte og observere kan du få tak i de kloke løsningene på problemstillingene dine selv.

Bevisstgjøring

Bevisstgjøring er et viktig aspekt i utviklingen av kausal bevissthet, som du trenger for å kunne bruke manifestasjonene dine som aktive verktøy i utfoldelsen din. Da trenger du å kunne forholde deg til større flater, og å kunne se sammenhengen mellom årsak og virkning; idé og resultat.

6-ukers onlinekurs oppstart mandag 21. oktober 2024

Kr 3450

 • Tilgang til kursportal med mye nytt og spennende materiale tilsvarende et 6-dagers kurs
 • Mulighet for å laste ned PDF-filer for eget bruk
 • Tilgang på ukentlige live sendinger og Q&A innenfor kursets tidsramme. Opptakene vil bli tilgjengelig i portalen
 • Mulighet til å stille spørsmål på live sendingene
 • Tilgang på lukket felles deltagergruppe
 • Du kan velge tempoet på fullføring av kurset selv
Meld deg på nå!

Litt om meg


Jeg har alltid vært nysgjerrig på anatomi og fysiologi, og kroppen generelt. Jeg har dog hatt en særlig interesse for hjernen og organene, som jeg også arrangerer lignende kurs i.

Frem til jeg passerte 40 var jeg mest opptatt av å utforske kroppen, og lot meg fascinere, sånn utenfra, ved å lære om den og ved å observere andre og deres forhold til kroppen.

Jeg tror jeg allerede som barn opplevde at jeg var veldig begrenset i kroppen. Siden jeg var barn har jeg flydd rundt og beveget meg gjennom forskjellige landskaper, hatt fantastiske sanseopplevelser og gjort meg mange erfaringer som jeg ikke kunne gjort gjennom kroppen min.

Jeg opplevde ofte en tilstand av at jeg satt på innside av kroppen og så ut gjennom to små hull i ansiktet. At denne kroppen egentlig ikke var meg. At denne kroppen var mer som et hylster jeg gikk inn og ut av.

Det var først når jeg passerte 40 at jeg begynte å identifisere meg med at kroppen var et nyttig gode, og virkelig begynte å inkarnere inn i kroppen. I dag er jeg blitt god venn med den, tar mer hensyn og tar bedre vare på den. Det er fortsatt slik at jeg ikke tenker at kroppen er meg, men et verktøy jeg, som sjel, benytter meg av til å uttrykke meg gjennom på lånt tid. Er du nysgjerrig på kroppen din, så bli med du også 🫶🏻