Organer som verktøy i hverdagen

Bli med å lær om de spennende energetiske funksjonene og egenskapene til de forskjellige organene dine, hvilke følelser de representerer og hvordan du kan bruke dem som verktøy til å bedre forstå deg selv og opplevelsene dine. 

 

 

 

 

Bli med og boltre deg i organer, kommunikasjon og manifestasjon! 


Seks-ukers online kurs med organer. Oppstart mandag 19. august 2024


Organene dine representerer ikke bare kroppens indre maskineri, men også en stor del av maskineriet bak din psykiske tilstand. Organene sørger for både distribusjon, produksjon, reproduksjon, og utskillelse.

Ikke bare har de en fysiologisk funksjon i kroppen din, men de har også en sterk energetisk funksjon i livet ditt. Tanker, følelser og handlinger er påvirket av tilstanden i organene dine. Har du for mye eller for lite av noe, så kan det ofte spores tilbake til organene dine og tilstanden i disse.

Ønsker du å forstå mer av som skjer i deg selv?

Lurer du noen gang på hvorfor du er i den tilstanden du er i? Om du har for mye sinne, er altfor irritert og har altfor kort lunte, for eksempel. Da kan det være effektivt å stimulerer lever og galle for å få en bedre gjennomstrømning. Du har sikkert hørt begrepet for mye galle, eller eder og galle. Uttrykk som brukes når det er for mye irrasjonelt sinne og sinneutbrudd.

Bukspyttkjerteklen kan for eksempel spille deg et reelt puss når det gjelder behovene dine, og gjøre det vanskelig for deg å gjøre ting med måtehold, i forhold til behovene dine. Blæren din kan gjøre det vanskelig for deg å gi slipp, og dermed spenne bein på deg i prosesser der du jobber med å gi slipp og gå videre fra noe. For å nevne noe.
 

Ønsker du å forstå mer hvorfor du føler som du føler?

Organene kan også påvirke humøret ditt og sinnstilstanden din, noe i større grad enn andre. Magen din bidrar til at visse inntrykk går sterkere inn på deg enn andre, og setter seg mer enn andre inntrykk. Det kan gjøre det vanskelig for deg å forsone deg med at ting er som det er.

Hjerte ditt påvirker mange følelser som fort kan skape en form for sort/hvitt tilstander, og gjøre det vanskelig for deg å se de forskjellige grånyansene i prosesser og situasjoner. Da kan det være en fordel å kunne jobbe mer bevisst med hjertet og kunne legge til rette for et mer nyansert bilde på situasjoner.

Ønsker du å forstå mer av det som skjer i omgivelsene dine?

Det er lettere å jobbe med noe som skjer utenfor deg, enn det som skjer i deg. Derfor kan det ofte være lettere å jobbe med ubalanser relatert til organene ved å fokusere på de ytre manifestasjonene dine. 

Altså dersom du har en sint og temperamentsfull person i omgivelsene dine, en nabo, et familiemedlem, en kollega eller en venn, vil denne personen kunne speile tilstanden i gallen din. Hvis du lar deg trigge av det, vel og merke. 

Dersom du for eksempel har en person i omgivelsene dine som er altfor ivrig og løper rundt i alle retninger, uten hemninger. Da vil denne personen kunne speile en ubalanse i binyrene dine. Det betyr ikke at du nødvendigvis holder på slik selv, men det er en av symptomene på binyrer i ubalanse. Dersom du irriterer deg over en slik person i omgivelsene dine burde du ta en titt på tematikken i dine egne binyrer.

Ubalanser i ditt indre vil speiles i deg ytre, det spørs bare om du evner å se det eller ikke. På dette kurset lærer du hva du kan se etter, og hvordan du kan bruke det du ser til å skape bedre tilstander i deg selv og organene dine.

Noen områder du kan jobbe med i deg selv gjennom organene  dine:

 • Humøret og sinnstilstanden din i hverdagen
 • Få slutt på prokastineringen din og heller handle og få ting gjort, når du trenger å få det gjort
 • Graden av jording og tilstedeværelse i deg selv og livet ditt
 • Evnen til å være sentrert og fokusert,
 • Styrke din egen energi og kapasitet
 • Graden av evne til å skape og være kreativ i hverdagen din, i prosjektene og oppgavene dine
 • Graden av sirkulasjon og deltagelse i livet ditt
 • Evnen til å håndtere sorg, konflikter og endringer 

Noen områder du kan jobbe med i livet ditt gjennom organene dine:

 • Type mennesker du tiltrekker deg, og type mennesker du trekkes mot
 • Type hendelser du tiltrekker deg, og type hendelser du trekkes mot
 • Type sykdommer og symptomer du utvikler
 • Hvordan du fungerer fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt i livet ditt
 • Din kognitive evne
 • Din evne til å skifte og utvide perspektivene dine
 • Din evne til å navigere i livet ditt 
 • Din evne til utvikling og kroppens evne til helbredelse
Meld deg på kurs her!

De forskjellige organene og deres energetiske funksjoner

 

Organene har både en fysiologisk og en energetisk funksjon. Når du vet mer om hva de forskjellige organene representerer, kan du aktivere dem og bruke dem som mer aktive og bevisste redskaper, både i din egen hverdag og under behandling. Kroppen din har mange effektive verktøy du kan lære deg å benytte deg av, til enhver tid. Du trenger bare å lære mer om deres egenskaper og funksjoner, og lære å aktivere de forskjellige delene i deg, når du trenger det. For eksempel kan du bevisst aktivere hjertet ditt når du ønsker å skape noe , et prosjekt for eksempel. 

De forskjellige organene og deres energetiske egenskaper

 

Organene har forskjellige fysiologiske og energetiske egenskaper. Når du vet mer om de forskjellige egenskapene, kan du også etterhvert lære deg å gjenkjenne hva de representerer ute i livet ditt. Da kan du etterhvert begynne å gjenkjenne speilene og projeksjonene tilknyttet de forskjellige organene ute i livet ditt. Du kan for eksempel lære deg å gjenkjenne det som  representerer leveren din ute i livet ditt. Da kan du samhandle mer direkte med de interne prosessene og tematikkene som utspiller seg i forbindelse med leveren din. 

Online kurs med oppstart mandag 19. august 2024

Kr 3450

 • Tilgang til kursportal med illustrasjoner og mye nytt og spennende materiale tilsvarende et 6-dagers kurs
 • Mulighet for å laste ned PDF-fil for eget bruk
 • Tilgang på ukentlige live sendinger og Q&A innenfor kursets tidsramme
 • Tilgang til opptak av live sendingene
 • Lukket felles deltagergruppe
 • Du kan velge tempoet på fullføring av kurset selv
Meld deg på nå!

Ta en titt på denne lille introduksjonsvideoen her 👉🏻

 

Innhold du kan glede deg til!

Kapitler og emner:

 • Introduksjon

 • Introduksjon til perseptering

 • Gjennomgang av de forskjellige organene

 • Gjennomgang av den energetisk forståelsen av de mest vanlige sykdommene for de forskjellige organene
 • Detox av de forskjellige organene

 • Avslutning

 • Ord og begreper

Mer enn bare et kurs om organene


Med dette kurset vil du bli mer bevisst på hvordan tingene henger sammen, årsak virkning, både når deg gjelder prosesser, sykdom og helbredelse. Du vil også forstå mer om hvordan du kan jobbe med de forskjellige delene, både på det indre og i det ytre. Du vil bli mer bevisst på hvordan du kan bruke din oppmerksomhet og evne til inntuning, det å lytte og observere.

Dette er kunnskap du kan bruke både profesjonelt og i ditt personlige liv. Selv om du kanskje allerede gjør mye av dette fra før, kan jeg love deg at du vil gjøre mer av det etterpå!

Meld deg på her!

Litt om meg

Jeg heter Line Vitt og jeg startet praksisen min som kinesiolog i 1998. I tillegg har jeg jobbet som intuitiv coach siden 2005. Jeg har tidligere drevet egen skole med terapeutisk utdannelse. Ved siden av å utdanne terapeuter har jeg også kurset etablerte terapeuter. Jeg har arrangert kurs og undervist i aktuelle temaer, som for eksempel; helse, etikk, energetisk hygiene, bevissthet, anatomi og personlig vekst. I den forbindelse har jeg arrangert en del større seminarer og retreater.

Ved siden av å starte og drive egen skole, har jeg startet opp og drevet flere større klinikker i Oslo. I dag holder jeg til på eget kontor og har bare ansvar for meg selv. Videre har jeg drevet egen nettbutikk med terapeutiske verkstøy, i hovedsak blomsteressenser, sprayer og krystaller for terapeutisk bruk. I den forbindelse har jeg arrangert en del kurs i bruk av blomsteressenser. 

Jeg er nysgjerrig på alt som har med kropp og bevissthet å gjøre, på livet og alt som har å gjøre med det å være et menneske. Organene våre spiller en stor rolle i kroppens maskineri, og er dermed viktige aktører i både vårt indre og ytre liv. Derfor håper jeg å kunne inspirere deg til å bli mer kjent med deg selv og dine mekanismer, ressurser og iboende potensialer.

Håper vi ses på kurs ✨🫶🏻✨