Bli med på kurs og få helt nye vinklinger som gir deg stor verdi!  

 

Bli med og gjør dine egne erfaringer. Du vil bli inspirert og få mange nye perspektiver på situasjoner du står i, mønster du ikke kommer deg ut av og situasjoner du opplever som vanskelig. La deg overraske over hvor lite som skal til for å gi deg selv en ny retning, styrke selvfølelsen og oppleve følelsen av frihet! Skap deg den gode følelsen du så lenge har lengtet etter du også.

✨ Samlet kursoversikt og kursdatoer finner du her! ✨


Mastermind i Bevissthetstrening 

 

Ønsker du å forstå hvordan du kan ta frem fler av de iboende ressursene og kvalitetene du har i deg selv? Få realisert mer av de potensialene du har tilgjengelig?

Når du forstår hvilke mønstre og mekanikker som råder i deg, bevisst og ubevisst, da vet du litt mer hva du har å forholde deg til. Når du vet hva du trenger å gripe fatt i så er det lettere å vite hvordan.

Bevissthetstrening handler om å bruke intuisjonen sammen med det å lytte. Samtidig er det lettere å navigere når du kan sjekke ut forskjellige perspektiver på situasjonen din. Bevisstheten din er den viktigste ressursen du har så hvorfor ikke lære litt mer om hvordan den faktisk fungerer.

Få enkle verktøy til å få bedre kontakt med din egen kjerne og finn tryggheten i deg selv. Oppnå ro i hverdagen og trygghet på egne valg og beslutninger.

Jeg støtter deg på veien og heier på deg til du får grepet på det.

Som deltager i denne Mastermind får du fri tilgang til Kurs i Speiling og Assosiasjon.

Les mer her!


Gratis introkurs i Bevissthetstrening 

 

Her får du tilgang til grunnleggende informasjon som kan bidra til en større forståelse av det som skjer i deg i møte med deg selv, andre og situasjoner.

Her får du introdusert temaer du sikkert kan kjenne igjen, samtidig som du vil få en litt annen vinkel enn det du kanskje har tenkt på selv.

Du vil også bli introdusert til temaet du kanskje ikke kjenner til fra før, som kan gi deg noen helt nye perspektiver på deg selv og situasjonen din, problematikker og konflikter, tematikker og hendelser.

Du får en grunnleggende innføring i enkle verktøy og metodikker som du lett kan implementere i hverdagen din. Verktøy og metodikker som kan gi deg nye perspektiver på forskjellige aspekter av deg selv og livet ditt.

Kurset er for alle som er nysgjerrig på seg selv og livet, som ønsker å jobbe aktivt med seg selv og sitt, og som liker å utforske nye perspektiver.

Sjekk ut selv og la deg overraske, det er helt gratis!

Les mer her!


Online kurs i Intuitiv visualisering

 

Ønsker du å forstå mer av det som skjer i hverdagen din? Hvorfor ting blir som det blir, og hvorfor du liksom ikke kommer deg videre på enkelte områder?

For å manifestere det beste livet for deg, trenger du faktisk å vibrere det først. Du trenger å være i kontakt med den tilstanden du ønsker å oppnå. Da først vibrerer du det. Derfor trenger du å være tilstede i den tilstanden i livet ditt, her og nå, med hele deg.

Du kan komme i kontakt med de potensialene du har tilgjengelig ved å være intuitivt tilstede i livet ditt, kjenne etter i deg selv, registrere hva som skjer i deg, være mer i øyeblikket og være fokusert på det du ønsker å oppnå.

Du er allerede intuitiv!

Du trenger bare å lære å lytte og registrere det du allerede er i kontakt med. Med intuitiv visualisering kan du skape fra et mer genuint sted i deg selv!

Bli med på kurs og lær e deg å koble deg på den kommunikasjonen som allerede foregår i og rundt deg!

Les mer her!


Enkle og effektive øvelser til bruk i hverdagen 

 

Er det situasjoner du ønsker du kunne håndtert bedre? Konflikter du skulle ønske du klarte å takle? Kunne forberede deg bedre til ting du gruer deg for, eller kunne takle frykten din bedre?

Ønsker du deg mer ro, selvkontroll og mot i gitte situasjoner?

Enkle øvelser kan gjøre deg underverker! De kan brukes både forebyggende, i aktuelle situasjoner, og i etterkant, for å bearbeide mentalt og emosjonelt stress fra krevende situasjoner.

Her får du tilgang til korte videoer med en enkel introduksjon til hvordan øvelser fungerer og hva du kan bruke dem til.

Du får 5 dager til fri utforskning av biblioteket, teste ut noen øvelser og se om det er emner som kan være nyttig for deg. Du får tilgang til et stort utvalg av øvelser du kan bruke i alle tenkelige situasjoner du kan komme borti i hverdagen.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å gjennomgå kurset for Intuitiv visualisering, da får du definitivt mer ut av øvelsene dine!

Mer informasjon her!