Bli med på kurs og få helt nye vinklinger som gir deg stor verdi!  

 

Bli med og gjør dine egne erfaringer. Du vil bli inspirert og få mange nye perspektiver på situasjoner du står i, mønster du ikke kommer deg ut av og situasjoner du opplever som vanskelig. La deg overraske over hvor lite som skal til for å gi deg selv en ny retning, styrke selvfølelsen og oppleve følelsen av frihet! Skap deg den gode følelsen du så lenge har lengtet etter du også.

Samlet oversikt over kurs og kursdatoer finner du her! ✨

Online bevissthetstrening med personlig oppfølging

 

Ønsker du å forstå hvordan du kan skape det beste livet for deg? Få realisert mer av de potensialene du har tilgjengelig?

Da vil du få nytte av denne online treningen! Når du forstår hvilke mønstre og mekanikker som råder bevisst og ubevisst i deg, vet du litt mer hva du har å forholde deg til. Når du vet hva du trenger å gripe fatt i så er det lettere å vite hvordan.

Bevissthetstrening handler om å bruke intuisjonen sammen med det å lytte. Samtidig er det lettere å navigere når du kan sjekke ut forskjellige perspektiver på situasjonen din. Bevisstheten din er den viktigste ressursen du har så hvorfor ikke lære litt mer om hvordan den faktisk fungerer.

Få enkle verktøy til å få bedre kontakt med din egen kjerne og finn tryggheten i deg selv. Oppnå ro i hverdagen og trygghet på egne valg og beslutninger.

Jeg støtter deg på veien og heier på deg til du får grepet på det.

Kurset og treningen inkluderer introduksjon til blant annet intuitiv visualisering og speiling.

Les mer her!

Gratis onlinekurs i Intuitiv visualisering

 

Ønsker du å forstå mer av det som skjer i hverdagen din? Hvorfor ting blir som det blir, og hvorfor du liksom ikke kommer deg videre på enkelte områder?

Du skaper livet ditt innenfra. For å manifestere det beste livet for deg, må du faktisk vibrere det først. Du må være i kontakt med den tilstanden du ønsker å oppnå. Da først vibrerer du det. For å vibrere det, trenger du å være tilstede i den tilstanden i livet ditt, her og nå, med hele deg.

Så hvordan komme i kontakt med de potensialene du har tilgjengelig? Det gjør du ved å være intuitivt tilstede i livet ditt, kjenne etter i deg selv, registrere hva som skjer i deg, være mer i øyeblikket og være fokusert på det du ønsker å oppnå.

Du er allerede intuitiv! Du må bare lære å lytte og registrere det du allerede er i kontakt med. Med intuitiv visualisering kan du skape fra et mer genuint sted i deg selv!

Bli med på kurs og lær en enkel teknikk for å trene deg selv i å koble deg på den kommunikasjonen som allerede foregår i og rundt deg!

 

Bli med på gratis kurs her!

Enkle og effektive øvelser til bruk i hverdagen

 

Er det situasjoner du ønsker du kunne håndtert bedre? Konflikter du skulle ønske du klarte å takle? Kunne forberede deg bedre til ting du gruer deg for, eller kunne takle frykten din bedre?

Ønsker du deg mer ro, selvkontroll og mot i gitte situasjoner?

Enkle øvelser kan gjøre underverker! De kan brukes både forebyggende, i aktuelle situasjoner og i etterkant for å bearbeide mentalt og emosjonelt stress fra krevende situasjoner.

Her får du tilgang til en kort video med en enkel introduksjon til hvordan øvelser fungerer og hva du kan bruke øvelser til.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å gjennomgå kurset for Intuitiv visualisering, da får du definitivt mer ut av øvelsene dine!

Videre får du tilgang til et lite utvalg av øvelser du kan gjøre deg kjent med, og et abonnement med et stort utvalg av øvelser du kan bruke i alle tenkelige situasjoner du  kan komme borti i hverdagen.

 

 

Mer informasjon her!