Tall representerer grunnleggende strukturer og speiler dine egenskaper og funksjoner

 

I numerologi forholder vi oss til tallenes energetiske egenskaper. Tall representerer energi og vibrasjon, akkurat som bokstaver. Tall er klare og tydelige referanser, og forandrer seg ikke ut fra hvem som ser på dem, hvilket språk du snakker, eller hvilke tegn du bruker. Tall representerer stabile enheter, som vi bruker i alle aspekter av livet.

Siden tall også representerer energi, bevissthet, informasjon og materie, kan vi også bruke tallene som aktive verktøy på flere måter, som i numerologien. De tallene som er aktuelle i livet ditt; fødselstallet ditt, navnet ditt, personnummeret ditt, organisasjonsnummeret ditt, adressen din og etasjen du bor på, osv, vil derfor kunne fungere som speil og katalysator i deg selv, og i livet ditt. Med numerologi kan du derfor få bevisstgjort, og tydeliggjort egenskaper og potensialer, styrker og svakheter, få litt mer oversikt og mer forståelse for både underliggende strukturer og overordnede prosesser.

Gratis utregning av dine numerologiske tall for navn og fødselsdato! 

 

 Jeg regner ut tallene for navnet ditt og fødselsdatoen din gratis for deg! Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken under og registrere deg. Her finner du også mer informasjon.

I tillegg til utregning vil du også få tilgang til en link, hvor du kan laste ned en PDF-fil om de forskjellige delenes betydning i numerologien.

Altså vil du kunne laste ned informasjon om hva fornavnet, mellomnavnet, og etternavnet ditt representerer i livet ditt. 

I tillegg vil du få informasjon om hva dag, måned og år i fødselsdatoen din representerer. Det kan gi deg en interessant innfallsvinkel og nye perspektiver på hvordan du forstår deg selv og livet ditt.

Og husk; alt dette får du helt gratis! 

Ditt fødselstall: Se hva dine potensialer og utfordringer er!

 

 Jeg regner ut ditt personlige fødselstall og sender deg informasjon på PDF tilsvarende 6-9 sider, litt avhengig av hvilket tall du har som fødselstall.

Inkludert i prisen er en halv times innføring med meg på zoom eller telefon, slik at du lærer deg hvordan du kan bruke informasjonen i hverdagen og forstå hvordan du kan bruke det som aktivt verktøy.

Jeg vil også gå gjennom tallet ditt med deg slik at du blir godt kjent med tallet ditt og hvilke speil og ressurser det kan gi deg. Det gjør det lettere for deg  forstå hvordan du kan bruke informasjonen til vekst og fremgang, og ikke minst forstå bedre det du er i kontakt med i livet ditt, og de prosessene du går gjennom.

Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken under. Der finner du mer informasjon om både numerologi og tallene, samt link videre til bestilling.

Ditt personlige tall for 2023: Se hva året har å by på for deg!

 

 Jeg regner ut ditt personlige år for 2023 og sender deg informasjon på PDF tilsvarende 6-9 sider, litt avhengig av hvilket tall du er i i år.

Inkludert i prisen er en halv times innføring med meg på zoom eller telefon, slik at du lærer deg hvordan du kan få det beste ut av informasjonen og hvordan bruke den i hverdagen dette året.

Jeg vil også gå gjennom tallet ditt med deg slik at du blir godt kjent med tallet ditt og hvilke speil og ressurser det kan gi deg. Det gjør det lettere for deg  forstå hvordan du kan bruke informasjonen til vekst og fremgang.

 Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken under. Der finner du mer informasjon om både numerologi og tallene, samt link videre til bestilling.

Les mer og last ned her!
Les mer og bestill her!
Les mer og bestill her!