Lær om hjernens skjulte skatter!

Få bevisstgjort de enorme ressursene som ligger tilgjengelig i de forskjellige delene av hjernen din, de energetiske funksjonene og egenskapene, og hvilken rolle hjernen spiller i din spirituelle utfoldelse!

  

 

Gled deg over hjernens skjulte skatter


Fire-ukers online kurs med oppstart mandag 6. mai 2024. 


Få med deg denne unike muligheten til å lære deg de energetiske egenskapene og funksjonene til de forskjellige delene av hjernen. Med dette kan du lære deg å bruke hjernen din mer aktivt i din egen utfoldelse. 


Forstå mer av de overordnede prosessene

De forskjellige energetiske funksjonene og egenskapene i hjernen, representerer og speiler også de overordnede prosessene i livet ditt. Hjernen er det største organet du har, og har ikke bare hovedansvaret for bevisste og ubevisste funksjoner. Hjernen er også ansvarlig for opplevelsen og bevisstgjøringen av horisontal og vertikal bevissthet. Altså også din spirituelle utfoldelse.

Hjernen er altså det organet som er ansvarlig for din bevissthetsutvidelse, samt evne til å forholde deg til mikro og makro, indre og ytre, bevisste og ubevisste inntrykk. Den er samtidig det største hinderet for spirituell oppvåkning. Dette og mye mer får du vite om hjernen når du blir med på kurs.

 

Forstå mer av årsakene til blokkeringer og ubalanser i hjernen

Når du forstår mer av årsakene bak, kan du invitere klientene dine til å være mer aktivt deltagende i det du er i kontakt med. Du kan også stimulere klientene dine til å ta en mer aktiv del i den utarbeidelsen som skjer, og bevisstgjøre dem om tematikken. På den måten kan de være mer oppmerksom i seg selv, både under og etter behandlingen.

Dette kurset er også laget for kinesiologer

Dersom du har deltatt, eller planlegger å delta, på kurset "Hjernen vår største ressurs!" laget av Kathie Guhl, California, er dette kurset laget spesielt for deg! Du vil definitivt ha stor glede av å bli med. 

Kurset er ellers åpent for deg som inkluderer hjernen i praksisen din, for deg som har en genuin interesse for hjernen, og for deg som er klar for å kna i et mer avansert materiale for din personlige og spiritulle utfoldelse.

Hjernens forskjellige  energetiske funksjoner

 

Når du vet mer om hva de forskjellige delene i hjernen representerer, kan du bevisst aktivere og bruke dem mer aktivt og bevisst som redskaper, både i din egen hverdag og under behandling. Kroppen din har mange effektive verktøy du kan benytte deg av, til enhver tid. Du trenger bare å lære mer om deres egenskaper og funksjoner, og lære å aktivere de forskjellige delene i hjernen din, når du trenger det. For eksempel kan du bevisst aktivere pannelappene for å ta viktige valg og avgjørelser for fremtiden. 

Hjernens forskjellige  energetiske  egenskaper

 

Når du vet mer om hva de forskjellige egenskapene i hjernen, kan du også etterhvert lære deg å gjenkjenne hva de representerer ute i livet ditt. Da kan du etterhvert begynne å gjenkjenne speilene og projeksjonene tilknyttet de forskjellige delene, i ditt ytre liv. Det vil si at du for eksempel kan lære deg å gjenkjenne det som representerer lillehjernen din ute i livet ditt. Da kan du samhandle mer direkte med de prosessene og tematikkene som utspiller seg i forbindelse med lillehjernen din. 

Ta en titt på denne lille introduksjonsvideoen her 👉🏻

 

Mer enn bare et kurs om hjernen


Bli mer bevisst på hvordan det indre og ytre henger sammen, og hva du selv kan gjøre for å legge til rette for balanse og helbredelse.

Manifestasjoner, som sykdom og symptomer, oppstår fordi det er en differanse mellom den du er og den du vil være.

Lær hvordan du kan forstå de forskjellige delene i hjernen din, og jobbe med prosessene dine både fra det indre og i det ytre. Hjernen er hovedsenteret, der alle kroppens signaler koordineres og administreres ut ifra. Hjernen representerer derfor den overordnede administrasjonen og koordinasjonen av selve livet ditt, og speiler derfor også hvordan du administrerer livet ditt, bevisst og ubevisst.

Det er i hjernen spirituell energi omformes til biologisk energi, som så kan distribueres gjennom kroppen og ut i livet. Det er også hjernen som omformer biologisk energi til spirituell energi igjen.

Bli mer bevisst på hvordan du kan bruke din oppmerksomhet og evne til inntuning, det å lytte til og observere det du er i kontakt med. 

La hjernen vise deg en ny dimensjon av livet ditt.

Som hoveddistributør av energi, vibrasjon, informasjon og bevissthet, inn og ut av kroppen din, blir hjernen den mest avanserte og ekspanderte delen av kroppen din.

Innhold du kan glede deg til!

Kapitler og emner:

 • Generelt om hjernen
 • Storehjernen

 • Høyre og venstre hjernehalvdel

 • Lillehjernen

 • Mellomhjernen 

 • Midthjernen (+ hjernstammen)

 • Pannelappen 

 • Isselappen

 • Bakhodelappen

 • Tinninglappen

 • Corpus callosum

 • Thalamus

 • Epifysen

 • Hypotalamus

 • Hypofysen

 • Amygdala

 • Hippocampus

 • Detox av hjernen

MELD DEG PÅ HER

Dette får du tilgang på for

kr 2850

 • Tilgang til kursportal med illustrasjoner og mye nytt og spennende materiale tilsvarende et 4-dagers kurs
 • Mulighet for å laste ned PDF-filer for eget bruk
 • Tilgang på ukentlige live sendinger og Q&A innenfor kursets tidsramme
 • Tilgang på opptakene av live sendinger
 • Mulighet til å stille spørsmål på live sendingene
 • Tilgang til lukket felles deltagergruppe for alle deltagere på kurs i kroppsbevissthet
 • Du kan velge tempoet på fullføring av kurset selv

 

 

 

 

MELD DEG PÅ NÅ!

Litt om meg

 

Jeg heter Line Vitt og jeg startet praksisen min som kinesiolog i 1998. I tillegg har jeg jobbet som intuitiv coach siden 2005. Jeg har tidligere drevet egen skole med terapeutisk utdannelse. Ved siden av å utdanne terapeuter har jeg også kurset etablerte terapeuter. Jeg har arrangert kurs og undervist i aktuelle temaer, som for eksempel; helse, etikk, energetisk hygiene, bevissthet, anatomi og personlig vekst. I den forbindelse har jeg arrangert en del større seminarer og retreater.

Ved siden av å starte og drive egen skole, har jeg startet opp og drevet flere større klinikker i Oslo. I dag holder jeg til på eget kontor og har bare ansvar for meg selv. Videre har jeg drevet egen nettbutikk med terapeutiske verkstøy, i hovedsak blomsteressenser, sprayer og krystaller for terapeutisk bruk. I den forbindelse har jeg arrangert en del kurs i bruk av blomsteressenser. 

Jeg er nysgjerrig på alt som har med kropp og bevissthet å gjøre, på livet og alt som har å gjøre med det å være et menneske. Hjernen vår spiller en stor rolle i det som for oss er å være menneske. Derfor håper jeg å kunne inspirere deg til å bli med på dette spennende kurset med energetisk forståelse av hjernen, for hjernen regnes som det største organet vi har. Håper vi ses på kurs ✨🫶🏻✨