Space clearing renser opp i gammel stagnert energi og bidrar til å skape sirkulasjon der du trenger det mest.

 

 

 

Det er flere gode grunner til å bruke space clearing!

 

Space clearing er effektivt for å få renset ut gammel stagnert energi. Med space clearing får du renset og "vasket" energetisk. Når du tenker, føler og handler avgir du energi. Denne energien blir ofte liggende igjen i rommet du befinner deg i, og lagres her helt til den blir frigjort og renset opp i. Det er noen enkle grep du kan gjøre for å forebygge selv, men du kan ikke støvsuge og vaske bort stagnert energi!

Jeg gjør ofte space clearing for kundene mine, fordi de kan oppnå innsikter og realiseringer under konsultasjonen, og blir inspirert i å ta noen grep fordi de har fått bevisstgjort noe nytt. Men når de så kommer inn døren hjemme, mister de det igjen. Dette skjer fordi erkjennelsen er så fersk, den har ikke blitt integrert ennå. Mens den energien de har hjemme, er så fastlåst i gammelt tankesett, at det slår knock out på den nye innsikten. Når hjemme et nøytralisert er det lettere å ta med seg ny innsikt hjem og la denne få begynne å virke.

Space clearing er effektivt for å skape sirkulasjon og bevegelse. Det er også effektivt verktøy for å legge til rette for mer ro, harmoni og stabilitet.

Du kan bruke space clearing lokalt!

Space clearing er et effektivt verktøy du kan benytte deg av i alle rom og områder. Som egen eiendom og egne tomter.

Lokalt kan du altså benytte space clearing på:

 • hjemmet
 • hytta
 • bilen
 • kontoret
 • butikken
 • restauranten
 • hotellrommet
 • brukte møbler
 • hagen
 • m.m.

Du kan bruke space clearing konseptuelt!

Du kan benytte deg av space klaring på alle områder i livet. Konseptuelle rom er parametrien bak, der manifestasjoner utfolder seg.

Konseptuelt kan du bruke space clearing på:

 • tematikker
 • prosjekter
 • næringsvirksomhet
 • relasjoner
 • situasjoner
 • konflikter
 • problemstillinger
 • arrangementer
 • målsettinger
 • m.m.

Mer om space clearing

  

Hva kan du forvente etter en space clearing? Ting blir tydeligere og luften blir klarere slik at konturene på gjenstandene dine blir skarpere, men også i deg! Aspekter og fasetter blir tydeligere. Noe av det du ikke har sett på som viktig kan fremstå viktigere. Og motsatt, noe du har sett på som viktig, kan bli mindre viktig. Det kan derfor gjøre noe med perspektivene dine; hvordan du ser på ting, og hvordan du evaluerer ting. Da kan det være du begynner å ta andre valg, og nye bevegelser oppstår i livet ditt. 

Du vil kunne merke at rommet blir fysisk kjøligere. Dette skjer fordi energi begynner å flytte på seg. Deretter kan du se en forandring i luften i rommet; den blir klarere. Mange beskriver det de opplever som "fjelluft". Det blir en klar, frisk og kjølig luft. Noen ganger kan man kjenne en frisk mild "bris" i rommet. Videre får jeg tilbakemelding på at det er lettere å lufte. Noen hjem er så stagnert at om de lukker opp alle dører og vinduer så står luften helt stille. 

Hvor ofte bør du benytte deg av space clearing? Det kommer an på, men under "normale" omstendigheter holder det som regel med en til to ganger i året i hjemmet ditt. Er det derimot litt tyngre og mer krevende prosesser som alvorlig eller langvarig sykeleie, skilsmisse, dødsfall og slike ting, er det greit å ta noen ekstra runder for å få støtte underveis. 

Hvor ofte kontoret bør renses avhenger i stor grad hva som foregår på kontoret. Jo mer stress og frustrasjon, jo oftere anbefales det. Dette er noe jeg kan kartlegge når jeg er inne og jobber.

Når det gjelder space clearing på konseptuelle rom så vil det variere i henhold til prosessen. Noen velger å benytte seg av space clearing en prosess eller et prosjekt, som en del av kartleggingen og forberedelsen.

Når bør du benytte deg av space clearing? Foruten å benytte deg av space clearing for å understøtte et dynamisk og godt miljø å utfolde deg i, anbefaler jeg space clearing ved tyngre og mer krevende prosesser som alvorlig eller langvarig sykeleie, skilsmisse, dødsfall og tilsvarende krevende situasjoner. Når du opplever tilstander eller situasjoner som blir belastende, er det fint å benytte seg av space clearing. Space clearing gir støtte og stimulerer et mer helbredende miljø. 

Det er veldig nyttig og effektivt å space cleare bolig før den legges ut for salg! Da kan boligen nullstilles og blir mer tilgjengelig for potensiell kjøper. Samme med biler, hytter og andre objekter.

Viktigst er det å benytte space clearing på den nye boligen din før du flytter inn! Det er en fordel å få nøytralisert energien, og legge til rette for at du og din familie kan komme raskere på plass og optimalisere for en god begynnelse i ny bolig. Jeg ser på boligen som en viktig del av den grunnleggende plattformen som du, og din familie, trenger for deres livsutfoldelse. Space clearing i hjemmet står derfor høyt på min prioriteringsliste!

Bestill space clearing via skjemaet under, eller send en sms til 410 228 258.

 

Du kan avmelde deg når du måtte ønske.