Jeg tilbyr Space Clearing  av private hjem, private objekter, kontorer og andre næringslokaler

 

 

 

 

 

Avtal tid via sms: 41028258 eller ta kontakt her

Nyttig å vite om space clearing

 

Space clearing er en effektiv metode for å rense og justere energien i rom og områder. Når du handler, tenker og føler avgir du energi. Dersom du stadig gjentar de samme handlinger, tenker de samme tankene og sitter fast i de samme gamle følelsene, vil energien i rommene du befinner deg i etterhvert bli preget av denne energien. Da er det vanskelig å velge andre handlinger, nye tanker og komme seg videre følelsesmessig. Denne energien kan ikke luftes ut, støvsuges eller vaskes bort. Jo mer fastlåst det er, jo mer avanserte teknikker trengs.

Benytt deg av space clearing i hjemmet ditt, kontoret, butikken, restauranten, prosjekter, situasjoner, konflikter, problemstillinger, målsettinger og videre.   

Hvorfor benytte seg av space clearing? Det er fint å benytte seg av space clearing for å få renset og "vasket" litt. Du vil også oppnå større sirkulasjon både i luften og energien. Noen hjem jeg kommer inn i er luften (les energien) så tykk at den blir grålig.

Jeg bruker ofte å gjøre space clearing for klienter. Dette fordi de kan få realiseringer under behandlingen, og bli inspirert i å ta noen grep fordi de har fått bevisstgjort noe nytt. Men når de så kommer inn døren hjemme så mister de det igjen. Dette skjer fordi realiseringen er såpass fersk, den har ikke blitt integrert ennå. Mens den energien de har hjemme, er så fastlåst i gammelt tankesett, at det slår knock out på den nye innsikten. Når hjemme et nøytralisert så er det lettere å ta med seg ny innsikt hjem og la denne få begynne å virke.

Jeg blir ofte ringt etter fordi barna har hyppige mareritt, eller barn "innbiller" seg at det er "noen" på rommet deres. 

Hva kan du forvente etter en space clearing? Ting blir tydeligere og luften blir klarere slik at konturene på gjenstandene dine blir skarpere, men også i deg! Aspekter du ikke har sett på som viktige kan bli viktige, Aspekter du har sett på som viktige, blir mindre viktig. Det kan derfor gjøre noe med perspektivene dine, hvordan du ser på ting, og hvordan du evaluerer ting. Da kan det være du begynner å ta andre valg, og nye bevegelser oppstår i livet ditt. 

Du vil kunne merke at rommet blir fysisk kjøligere. Dette skjer fordi energi begynner å flytte på seg. Deretter kan du se en forandring i luften i rommet; den blir klarere. Mange beskriver det de opplever som "fjelluft". Det blir en klar, frisk og kjølig luft. Noen ganger kan man kjenne en frisk mild "bris" i rommet. Videre får jeg tilbakemelding på at det er lettere å lufte. Noen hjem er så stagnert at om de lukker opp alle dører og vinduer så står luften helt stille. 

Hvor ofte bør det space cleares? Det kommer an på, men under "normale" omstendigheter holder det som regel med en til to ganger i året i hjemmet ditt. Er det derimot litt tyngre og mer krevende prosesser som alvorlig eller langvarig sykeleie, skilsmisse, dødsfall og slike ting, er det greit å ta noen ekstra runder for å få støtte underveis. 

Hvor ofte kontoret bør renses avhenger i stor grad hva som foregår på kontoret. Jo mer stress og frustrasjon, jo oftere anbefales det. Dette er noe jeg kan kartlegge når jeg er inne og jobber.

Når bør du benytte deg av space clearing? Foruten å benytte deg av space clearing for å understøtte et dynamisk og godt miljø å utfolde deg i, anbefaler jeg space clearing ved tyngre og mer krevende prosesser som alvorlig eller langvarig sykeleie, skilsmisse, dødsfall og tilsvarende krevende situasjoner. Space clearing gir støtte og stimulerer et mer helbredende miljø. 

Det er veldig nyttig og effektivt å space cleare bolig før den legges ut for salg! Da kan boligen nullstilles og blir mer tilgjengelig for potensiell kjøper. Samme med biler, hytter og lignende.

Viktigst er å space cleare boligen før du flytter inn et nytt sted! Det er en fordel å få nøytralisert energien, og legge til rette for at du og din familie kan komme raskere på plass og optimalisere for en god begynnelse i ny bolig. Jeg ser på boligen som en viktig del av den grunnleggende plattformen som du, og din familie, trenger for deres livsutfoldelse. Space clearing i hjemmet står derfor høyt på min prioriteringsliste!

Avtal tid via sms: 4102 8258 eller ta kontakt her
Send bilder og plantegning til [email protected]