Organer i praksis: Online kurs i organenes energetiske funksjoner og fantastiske egenskaper

Bli med å lær om de spennende energetiske funksjonene og egenskapene til de forskjellige organene. Et verdifullt påfyll for deg som inkluderer organene i praksisen din! Du trenger ingen forkunnskaper om organene for å delta.

 

Seks-ukers online kurs 12. september 2023

 

Dette er et seks-ukers kurs med organer som tema. Her skal du få mye spennende informasjon om den energetiske forståelsen av De forskjellige organene. De anatomiske og fysiologiske egenskapene finner du lett informasjon om på nett, eller i fagbøker, derfor får du bare en kort oversikt i dette kurset. 

Den energetiske forståelsen for kropp, organer, planter, dyr, mineraler og annet, kommer opprinnelig fra den gamle østlige medisinen. Mye av dette finner vi blant annet i den gamle kinesiske medisinen, som i Kina også var en vesentlig del av av for eksempel akupunkturen. Problemet er at vi i Vesten ikke forstod tankegangen bak den energetiske forståelsen av den kinesiske medisinen, så når for eksempel akupunktur ble tatt i bruk her i Vesten uteble den delen som handler om den energetiske forståelsen av materien. Den ble stort sett igjen i Kina. Det du får presentert her tar utgangspunkt i denne delen av den kinesiske medisinen, som omhandler den energetiske forståelsen av materien.

Kurset er åpent for alle som inkluderer organene i sin praksis, for deg som har en genuin interesse for organer, og for deg som er klar for et mer avansert materiale for din personlige selvutvikling.

Meld deg på kurs her!

De forskjellige organene og deres energetiske funksjoner

 

Organene har både en fysiologisk og en energetisk funksjon. Når du vet mer om hva de forskjellige organene representerer, kan du aktivere dem og bruke dem som mer aktive og bevisste redskaper, både i din egen hverdag og under behandling. Kroppen din har mange effektive verktøy du kan benytte deg av, til enhver tid. Du trenger bare å lære deg å aktivere de forskjellige delene i deg, når du trenger det. For eksempel kan du bevisst aktivere hjertet ditt når du ønsker å skape noe , et prosjekt for eksempel. 

De forskjellige organene og deres energetiske egenskaper

 

Organene har forskjellige fysiologiske og energetiske egenskaper. Når du vet mer om de forskjellige egenskapene, kan du også etterhvert lære deg å gjenkjenne hva de representerer ute i livet ditt. Da kan du etterhvert begynne å gjenkjenne speilene og projeksjonene tilknyttet de forskjellige organene ute i ditt ytre liv. Det vil si at du for eksempel kan lære deg å gjenkjenne det som  representerer leveren din ute i livet ditt. Da kan du samhandle mer direkte med de prosessene og tematikkene som utspiller seg. 

Online kurs oppstart 12. september 2023

Kr 5800

 • Tilgang til kursportal med illustrasjoner og mye nytt og spennende materiale tilsvarende et 6-dagers kurs
 • Mulighet for å laste ned PDF-fil for eget bruk
 • Tilgang på ukentlige live sendinger og Q&A innenfor kursets tidsramme. Opptakene vil bli tilgjengelig i Facebook gruppen
 • Mulighet til å stille spørsmål
 • Lukket Facebook gruppe for deltagere hvor du kan samhandle med andre deltagere, dele aktuell informasjon m.m.
 • Du kan velge tempoet på fullføring av kurset selv
Meld deg på nå!

Noen små teasere fra et materiale du bare kan glede deg til!

 

"Energimessig handler det du kjenner på i mageområdet, om det du opplever at du mangler i livet ditt. Munnen din er koblet til lyst og bekreftelse, og magen din er koblet til savn, behov, deltagelse og samhandling. Når du er sulten, vil du kjenne det i magen og føle på en form for savn. Det lett å døyve denne følelsen med å spise. Derfor er det viktig å kjenne etter, og være i kontakt med hva som er hva. Er du sulten, eller er du i et modus av savn."

"Høyre og venstre nyre har helt forskjellige funksjoner, og er på hver sin måte interessante og viktige når det gjelder hvordan vi distribuerer og forvalter vår egen livsenergi. Venstre nyre er koblet til det energetiske og til selve livsflyten. Høyre nyre jobber med forståelse, intellektuelle prosesser og understøttende funksjoner, og har derfor med analyse å gjøre."

"Blæren lever mye i det reaktive og har med hvilke type reaksjoner vi uttrykker ovenfor verden. Blæren er forbundet med en del absolutte og instinktive reaksjoner, og er derfor koblet til de mer primitive delene av hjernen, noe vi stort sett opplever å ikke ha kontroll over. Det handler om overlevelse, om følelser, tanker og mønstre, som er utenfor vår egen fornuft og kontroll."

Innhold du kan glede deg til!

Kapitler og emner:

 • Introduksjon

 • Introduksjon til perseptering

 • Gjennomgang av de forskjellige organene

 • Noen eksempler på energetisk forståelse av de mest vanlige sykdommene tilknyttet de forskjellige organene

 • Detox av de forskjellige organene

 • Avslutning

 • Ord og begreper

Mer enn bare et kurs om organene

 

Med dette kurset vil du også kunne bli mer bevisst på hvordan tingene henger sammen. Du vil også forstå mer om hvordan du kan jobbe med de forskjellige delene, både på det indre og i det ytre. Du vil bli mer bevisst på hvordan du kan bruke din oppmerksomhet og evne til inntuning, det å lytte og observere. Dette er kunnskap du kan bruke både profesjonelt og i ditt personlige liv. Selv om du allerede gjør mye av dette fra før, kan jeg love deg at du vil gjøre mer av det etterpå!

Meld deg på her!

 Litt om meg

 

Jeg heter Line Vitt og jeg startet praksisen min som kinesiolog i 1998. I tillegg har jeg jobbet som intuitiv coach siden 2005. Jeg har tidligere drevet egen skole med terapeutisk utdannelse. Ved siden av å utdanne terapeuter har jeg også kurset etablerte terapeuter. Jeg har arrangert kurs og undervist i aktuelle temaer, som for eksempel; helse, etikk, energetisk hygiene, bevissthet, anatomi og personlig vekst. I den forbindelse har jeg arrangert en del større seminarer og retreater.

Ved siden av å starte og drive egen skole, har jeg startet opp og drevet flere større klinikker i Oslo. I dag holder jeg til på eget kontor og har bare ansvar for meg selv. Videre har jeg drevet egen nettbutikk med terapeutiske verkstøy, i hovedsak blomsteressenser, sprayer og krystaller for terapeutisk bruk. I den forbindelse har jeg arrangert en del kurs i bruk av blomsteressenser. 

Jeg er nysgjerrig på alt som har med kropp og bevissthet å gjøre, på livet og alt som har å gjøre med det å være et menneske. Organene våre spiller en stor rolle i det som for oss er å være menneske. Derfor håper jeg å kunne inspirere deg til å bli med på dette spennende kurset med energetisk forståelse av organene.

Håper vi ses på kurs!