Trening for deg som er klar for å ta steget videre!

Veien til indre lykke og frihet starter med ditt forhold til deg selv, og livet ditt!

 

Bevissthetstrening handler om bevisstgjøring og er en utvidet form for mentaltrening. Med bevissthetstrening er fokuset i større grad på deg, og hvordan du har det i deg selv, hva du er i kontakt med og hvordan det oppleves i deg. Veien er kortere og mindre krevende dersom du bevege deg fra det stedet du virkelig befinner deg, fremfor fra et punkt du ønsker du skulle vært. Vi har derfor fokus på hva som utfolder seg i deg, når du er i kontakt med de følelsene og opplevelsene du er i kontakt med, når du står i de situasjonen du står i, og når du kjenner på det du gjør.

Ved å skape deg de beste forutsetningen for å realisere potensialene dine, og oppnå de målene du setter deg, vil også reisen mot selve målet kunne gi deg masse glede. Veien er kortere dersom du evner å sentrere deg selv, og sørge for at alle delene av deg er med i den samme bevegelsen.

De forskjellige delene i deg har forskjellige interesser og agendaer, derfor er selvsabotasje den hyppigste årsaken til at man ikke opplever at man lykkes, personlig eller profesjonelt. Forutsetninger er en annen potensiell motstander til suksess. Du er utrustet med de forutsetningene du har, men de kan oppgraderes, akkurat som programmene på mobilen din. Bevisstgjøring er det viktigste potensialet i denne prosessen!

Bli med og få det maksimale ut av det du allerede har i deg av ressurser, og skap dine egne erfaringer. Det enkle er ofte det beste, men det er også det vi som oftest undervurderer mest. Det er enklere enn du tror, det gir deg mer enn du håper på, og du kommer nærmere den indre lykkefølelsen og friheten du søker!

 

Oppstart høsten 2023 

Oppstart høsten 2023!

Du vet hva du vil, men vet ikke hvordan du skal få det til?

Er du i kontakt med noe du kjenner inspirerer deg, men du vet ikke hvordan du skal skape det? Eller er du i kontakt med noe, men vet ikke hva? Kjenner du en drivkraft i deg, men den mangler mål og retning? Ønsker du å bidra med noe, men vet ikke hva du har å bidra med? Ønsker du å skape noe mer i livet ditt, men synes det er vanskelig å velge hva? Har du gjort gjentatte forsøk, men ikke lykkes med å skape det du ønsker deg? Ta en titt på denne videoen og sjekk ut om dette skaper gjenklang hos deg!

Video Poster Image

Begynn med å realiser det som er tilgjengelig for deg her og nå! 

Fra vilje og hodet, til inspirasjon og hjertet

 

Jeg har gjennom min 20 år lange praksis som kursinstruktør og coach, beveget meg fra å leve ut fra vilje, til å leve ut fra inspirasjon fra det indre. Jeg har måttet lære meg å ta med meg kroppen og følelsene mine i bevegelsene mine. Og jeg har beveget meg fra å realisere mål, til å realisere tilstander, beveget meg fra hva jeg bør, til hva jeg vil, fra hva jeg kan, til hva som er unikt for meg. Det er veien hit jeg gjerne vil dele med deg! 

Min spesialitet er å lese mennesker, lese energier og strømninger i bevisstheten din. Det gir deg mulighet til å gå bakenfor, og jobbe ut fra det som ligger i overbevisstheten og underbevisstheten din, intensjonen og planen bak valgene dine, strukturene og mønstrene dine.

Jeg er bare en katalysator som bidra til at du kan komme mer i kontakt med deg selv, dine ressurser og dine potensialer. Jeg kan inspirere deg til å samarbeide mer med deg selv, din egen kropp og din egen bevissthet. Bli med og lær deg å samskape med alle delene av deg selv, og hele universet ditt! 

Ordinær verdi kr 29.900!

50% oppstartspris kr 14.950!

 • Mulighet å jobbe med en aktuell tematikk eller aktuelt prosjekt under kurset
 • Kursmateriell tilsvarende seks heldagerskurs
 • Mulighet til å laste ned tilgjengelige PDF filer
 • Indre øvelser
 • Individuelle spesiallagede øvelser 
 • Ukentlig times live seminar med undervisning
 • Ukentlig times live sending med Q&A 
 • 8 individuelle coaching sessions 
 • Tilgang til felles deltagergruppe med oppfølging og live videoer 

Hele kursavgiften

Kr 14.950

Betal alt på én gang

 • Tilgang til kursmaterialet i ett år
 • Tilgang på ukentlig live sendinger under kursets varighet
 • Tilgang å ukentlig Q&A sendinger under kursets varighet
 • Tilgang på åtte individuelle coaching sessions under kursets varighet
 • Mulighet til å repetere sekvensene så mange ganer du ønsker i løpet av det året du har tilgang
 • Tilgang til felles degtagerruppe
KJØP HER!

Månedlig betaling

Kr 4.250/mnd

Betal over 4 måneder

 • Tilgang til kursmaterialet i ett år
 • Tilgang på ukentlig live sendinger under kursets varighet
 • Tilgang på ukentlig Q&A sendinger under kursets varighet
 • Tilgang på åtte individuelle coaching timer under kursets varighet
 • Mulighet til å repetere sekvensene så mange ganer du ønsker i løpet av det året du har tilgang
 • Tilgang til felles deltagergruppe
KJØP HER!

Få med deg verdifulle redskaper du kan bruke for å oppnå den suksessen du ønsker deg i livet ditt!

 

Bli med og la deg inspirere til å utforske nye sider ved deg selv. På dette kurset lærer du å bruke viktige verktøy for å navigere både i deg selv, med deg selv i livet ditt. Enten du er her på vegne av jobb, eller av personlige årsaker, vil det påvirke alle områder i livet ditt!

Eksempler på verktøy du vil sitte igjen med er speiling og assosiasjon, det å lytte og observere, og ikke minst det å perseptere, eller visualisere, som bidrar til å sette et fokus og evne å manifestere.

Åtte uker med kurs, live sendinger, individuell coaching og godt fellesskap med oppstart 24. august 2023.

Ønsker du mer informasjon å om kurset og treningen?

Legg gjerne inn informasjonen din under om du ønsker en samtale, så tar jeg gjerne kontakt med deg.