The world is full of loving people.

If you can't find one, be one.

 

Photo by ©Thomas Donley 

"Jeg har gått til Line nå i mange år og setter virkelig pris på hennes unike spisskompetanse som terapeut. Hun går rett i kjernen med et kirurgisk blikk og presisjon, og det gir alltid store og gode ringvirkninger i både mitt perspektiv og livet etter en behandling hos henne."

- Trine Berge, Raw food chef og forfatter

"Line er en av de fremste i sitt felt. Hun er en glitrende mentor og en veileder som evner å skjære inn til sakens egentlige natur. Hun gir alt, hele tiden. Dessuten er hun en flott kollega!"

- Sonja Helene Dalseth, IKYA Practitioner™

"Line er en utrolig dyktig terapeut, coach og lærer. Jeg har gått til henne i mange og hun gir alltid nye perspektiver og man får skjært igjennom sine illusjoner. Kan virkelig anbefales på det varmeste!"

- May-Britt Aasen, Batchelor Bioteknologi

 "Jeg elsker å motta behandlingene fra Line! Uansett om det er Space Clearing™ for hjemmet mitt, eller meg selv i min personlig prosess. Behandlingene til Line er så kraftfull og fysisk følbar. Jeg merker det så sterk i livet mitt, også i min indre verden, og alt transformeres så rask! Ta deg en tur til Line om du vil komme deg ut av gamle vaner og programmeringer, og ønsker å ta et realt grep i livet ditt! 

– Sandra Nicole Pfaller, IKYA Meditation Instructor 

Skjermbilde 2019-09-21 kl. 02.25.58.png

Som terapeut kombinerer jeg flere metoder. Jeg startet som kinesiolog og videreutdannet meg senere innen vibrasjonell anatomi og medisin. Ved siden av å jobbe metodisk, medisinsk og klinisk, kombinerer jeg min praksis med coaching.

 

Et viktig aspekt av det jeg bidrar med for mine klienter er bevisstgjøring rundt sin tilstand, seg selv og livet deres. Ved å forstå sine tilstander og situasjoner er det også mye lettere å kunne ta grep om de tingene som vil utgjøre en forskjell i hverdagen deres.

Kompetansen min har jeg ervervet meg gjennom mitt over 20 års dedikerte arbeide som terapeut, coaching og lærer innen bevisstgjøring, vibrasjonell anatomi og medisin.

Min spisskompetanse ligger i metodikken og evnen til å inspirere, og jobber derfor med alle typer problematikker og livsprosesser. Min styrke ligger i å jobbe med dypere, større og mer komplekse prosesser, derfor krydrer jeg gjerne hverdagen med prosjekter på større bedrifter, par- og familieterapi.

Foruten å jobbe med konfliktløsning, er min styrke å se andres potensialer,  motivere og legge til rette for at den enkelte kommer mer i kontakt med disse i seg selv. Da kan klienten inspireres og styrkes til å dyrke frem det genuine og unike potensialet som ligger latent i en selv.

Å jobbe med menneskers livsprosesser er noe jeg synes er utrolig spennende, lærerikt og inspirerende. Å assistere mennesker til å skape helbredelse, realisere sine drømmer, ønsker og mål - alt som gir økt livskvalitet - er en stor gave.

Som terapeut fungerer jeg som en katalysator mellom den du faktisk er, og den du tror du er, og det er i dette spennings-feltet din utfoldelse kan akselereres. 

Velkommen til time, og ta gjerne kontakt!

Bestill time her.

  • Black Facebook Icon

© 2017 by Line Vitt - all rights reserved 

post@linevitt.no

Oslo – Norway