EgenskaperErfaring

Thinking is only a small aspect of consciousness. Thought cannot exist without consciousness, but consciousness does not need thought.

Photo by ©Thomas Donley 

"Som menneske er Line varm, imøtekommende, av-væpnende og ærlig.

 

Som terapeut er Line en jeg har absolutt tillit til. Jeg vet at hun ser landskap mitt klarere enn jeg klarer selv, og hun er ikke redd for å fortelle meg hvor landet ligger. Line er veldig tydelig, og gjør dette på en elegant og konstruktiv måte, som gjør det enklere å bevege seg.

 

Som Rektor er Line enestående, full av humor, kunnskap, overblikk og hun ser hver og en av studentene der de er, akkurat nå. Hun er streng og autoritær, men rettferdig og har hjertet på rett sted."

– Vidar Asbjørnsen, Asbjørnsens Akupunktur AS

"Line er den mest allsidige terapeut og coach jeg har fått gleden av benytte! Hun bringer alltid inn akkurat det perspektivet og fokuset jeg trenger for å bevege meg videre, enten det gjelder egen bedrift, livsprosess eller relasjoner. Hun gir tydelig feedback og input. 


Hun ser kun muligheter, og får virkelig til å sette alt inn i større perspektiv. Under hennes veiledning kjenner jeg at jeg lander i riktig retning og effekten for egen utvikling, skaperevne og livsglede er til å ta og føle på etter hver konsultasjon. – Jeg kan varmt anbefale henne til alle!"

- Else Mulvik, IKYA Practitioner™

Administration & Management

Som forvalter av flere selskaper i vekst, med opptrening av hele staben, har jeg fått god erfaring med både administrasjon og ledelse.

Strategy & Economy

Jeg har hatt gleden av å bygge opp, og forvalte gjennom egenetablert konsern og flere selskaper fra bunn av.

Start-up & Endringsprosesser

Som gründer i syv forskjellige selskaper har jeg god erfaring på både oppstart, etablering, forvaltning- og foredlingsprosesser. 

Entrepenør & Pedagogisk leder

Som leder og hovedlærer ved IKYA Academy of Vibrational Medicine AS i mange år, har jeg vært med på å etablere, lede og utvikle kurs og utdanning innen vibrasjonell medisin.

Teaching & Public Speaking

25 års erfaring med undervisning i privat utdannings-sektor og som kursinstruktør i selvstendig næring. Erfaring som foredragsholder og konferansier.

 

Coaching & Consulting

Min jobb, ved siden av å kvalitetssikre både undervisningsmateriell, undervisning og utøvere, er også å trene opp nye instruktører og lærere. I tillegg har jeg over 20 års erfaring med coaching i større og mindre bedrifter.

Vibrational Medicine & Anatomy

Min praksis som terapeut gjennom over 20 år har gitt meg en verdifull innsikt og erfaring med kroppens og bevissthetens anatomi og funksjon, både fra et medisinsk, energetisk og vibrasjonelt perspektiv. 

 

Health & Healing

Jeg jobber med helse i et større perspektiv med fokus på en helhetlig medisinsk kompetanse. 

Reading & Analyzing

Med min kompetanse innen vibrasjonell medisin kan jeg tilby andre vinklinger til enkeltindivider, små og store bedrifter, og aktuelle temaer både i privatlivet og på jobb. 

  • Black Facebook Icon

© 2017 by Line Vitt - all rights reserved 

post@linevitt.no

Oslo – Norway