If you miss something in your life, give it to somebody else!

 

Photo by ©Thomas Donley 

"Når det stormer som værst, går jeg til Line. Hun har en egen evne til å sette ting i perspektiv, og med ett var ikke fjellet så høyt allikevel. Jeg har også fått en uvurderlig assistanse av henne til å jobbe meg forbi offertematikk og heller fokusere på potensialene mine. Og det har gitt resultater! Hun har laserblikk, en utrolig treffsikkerhet, og assisterer deg med tålmodighet og varme. Line gir alt, hele tiden, og er veldig inspirerende, løsningsorientert og støttende. Hun er også en fantastisk lærer, mentor og kollega. Tusen takk Line!"

- Toril Smestad, IKYA Doula Practitioner™

"Ingen kan gi meg den roen og tryggheten rundt mine valg og beslutninger som Line. Hennes teknikk og gode samtaler har definitiv styrket meg og vårt team, og gjort oss dedikert og målrettet. Ikke minst har hun hjulpet oss å tydeliggjøre hvilke mål vi vil nå og hvilke rom vi skal fylle for å nå de. Uendelig takk til Line for uvurderlig hjelp og guiding både i jobblivet såvel som gjennom privatlivets utfordringer."

– Krista Hartmann, Krista Hartmann interiør AS 

"Line er virkelig en ener, med en helt unik spisskompetanse innenfor sitt fagfelt! Hun er ekstremt løsningsorientert, ser potensialene og har inspirerende vinklinger på situasjoner og det store bildet. Line er utrolig inspirerende som utøver, lærer, coach og kollega." 

- Sissel Aspevik, Gestalt terapeut

Min metodikk innen coaching har jeg etablert ut fra mange års erfaring som terapeut, og gjennom min erfaring med undervisning gjennom forskjellige kurs og utdanning. Jeg har også lært enormt mye gjennom mitt arbeide med større og mindre bedrifter gjennom årene. I tillegg har jeg tilegnet meg kunnskap gjennom tett samarbeide med andre kolleger, kurs og studier.

 

Jeg er gjerne den man leier inn når det er behov for en tredjemann i samtalen, en nøytral utenforstående som kan se tingene fra en upartisk og et mer overordnet perspektiv. Min jobb blir å formidle det partene ikke klarer å formidle selv, der det er for mye personlig engasjement til at man kommer til en konstruktiv løsning på egenhånd. Dette gjelder både bedrifter, par og andre konflikter.

Jeg er også den man oppsøker når man ønsker å få noen nye perspektiver og vinklinger på problemstillinger, situasjoner, prosjekter og annet, enten det er privat eller bedrift. Min styrke er å koble sammen potensialer, evner og mål på en realistisk og progressiv måte, slik at man kan finne retning, løsninger og strategi for å realisere mer av potensialene.

Jeg kommer gjerne og underviser aktuelle temaer etter ønske, både for små eller større grupper gjennom kurs, workshops eller seminar. 

Endringsprosesser, konflikter, oppsigelser, mobbing og tilsvarende prosesser er områder jeg gjerne bidrar i, foruten øvrige vekst og ekspansjonsprosesser. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

  • Black Facebook Icon

© 2017 by Line Vitt - all rights reserved 

post@linevitt.no

Oslo – Norway