Jeg tilbyr  tjenestene mine  online og her hos Sentrumsterapeutene i Karl Johans gate 8, Oslo

 

Bestill time via sms: 4102 8258 eller her

 Intuitiv coaching


Trenger du inspirasjon, mot til å ta et valg eller støtte i en prosess du er inne i? Jeg kan jeg bidra med min erfaring og mine perspektiver. Har du en problemstilling du ikke finner utgangen i, eller en konflikt du ikke får løst, er det godt å få tilgang til en annen erfaringsflate. Løsningen ligger der allerede, men den er ikke synlig for deg i din dagsbevissthet ennå. Litt bevisstgjøring er det som skal til.

 

Les mer eller avtal tid her

 Kinesiologi


Kinesiologi er en metode hvor vi bruker muskeltesting til å finne områder i kroppen som er svekket, og tester hvilken metode og hvilke verktøy som vil bidra til å styrke området. I kinesiologien bruker vi mange forskjellige metoder for å støtte kroppen til å gjenvinne balanse og dynamikk i det svekkede området. Tanker, følelser og hendelser kan føre til svekkelse i ett eller flere områder i kroppen.

 

Les mer eller avtal tid her

Space clearing


Space clearing er en metode for å rense rom og områder for gammel og stagnert energi. Det er mange forskjellige teknikker man kan bruke for å skape bedre atmosfære og skape sirkulasjon. Jeg jobber med en mer avansert metode som bidrar til at stagnert energi kan frigjøres. Energi som opprettholder gamle tankemønster, handlingsmønster og konflikter såvel som langvarig sykeleie. 

 

Les mer eller avtal tid her